Sámi Duodji anställer! Sök sommarjobb i butiken.

Butiksbiträde till Sámi Duodji
Har du en passion för försäljning, duodji/vätnoe samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butiksmedarbetare till Sámi Duodjis butik i Jåhkåmåhkke under sommaren.

Arbetsbeskrivning
I rollen som butiksbiträde är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får bästa bemötande, marknadsföra produkterna i butiken samt att vara informatör om duodji/vätnoe. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta i butiken och marknadsföra produkter på Sámi Duodjis sociala medier men kan även behöva göra en del andra sysslor inom verksamheten. Butiken är till för slöjdarna och för de som vill handla duodji/vätnoe. Tjänsten är på deltid (28 timmar/vecka) och tidsbegränsad (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är planerat till 20 juni till och med 2 augusti.

I rollen som butiksbiträde ingår följande uppgifter:

  • Ta emot besökare till butiken samt vara tillgänglig för att svara på deras frågor
  • Försäljning
  • Öppning och stängning av kassan och butik
  • Skylta och fronta varor
  • Underhållsstädning av montrar, toaletter och övriga utrymmen
  • Marknadsföring av produkter på Sámi Duodjis sociala medier
  • Packa och skicka paket
  • Ta emot slöjdprodukter till butiken

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och väl insatt i samisk kultur och duodji/vätnoe. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar. Du är positiv, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta på helger.
Du kan uttrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska och engelska. Kunskaper i samiska språket är meriterande.

Är du intresserad?
Tjänsten är på deltid, 28 timmar/vecka (6 månaders provanställning) och är tidsbegränsad. Ansöker gör du genom att mejla ditt CV och personliga brev till info@sameslojdstiftelsen.com. För frågor eller funderingar vänligen kontakta verksamhetsledare Johanna Njaita
johanna.njaita@sameslojdstiftelsen.com
+46 70 591 28 93

Anställningsperiod:
2022-06-20 till och med 2022-08-02

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-06-08. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi ser fram emot din ansökan!

Andra nyheter…

 

Duodjikonsulent

Duodjikonsulent

Sámi Duodji Sameslöjdstiftelsen söker Duodjikonsulent.Insamlings- och Sameslöjdstiftelsen Sámi Duodji bildades 1993 av Svenska Samernas Riksförbund och Same Ätnam. Verksamheten omfattar hela Sverige och tyngdpunkten ligger på att på bästa sätt förvalta samisk...

Doris och Sven-Åke Risfjell tilldelas Asa Kitok-Stipendiet 2024

Doris och Sven-Åke Risfjell tilldelas Asa Kitok-Stipendiet 2024

Foto: Juhán Niila Stålka, Sámi DuodjiSámi Duodji Sameslöjdstiftelsen kan idag med glädje meddela att Doris och Sven-Åke Risfjell tilldelas Asa Kitok-stipendiet 2024. Stipendiet uppgår till 75 000 kr. Doris och Sven-Åke har lång erfarenhet av att driva duodjiföretag...

Bellingar – Förr och nu

Bellingar – Förr och nu

Vernissage den 6:e november klockan 18:00! Mästarna Katharina Unga och Katarina Spik Skum ställer ut tillsammans med lärlingen Kajsa Tuolja på Sámi Duodji. Utställningen heter Bellingar - förr och nu! Vi ses där!