Store and Gallery

Adress

Porjusvägen 4
962 31 Jokkmokk

Öppettider

Mån – Fre 12 – 16

Inträde

Fritt inträde / Gratis

Avvikande öppettider

Midsommarafton 21 Juni – Stängt
Dagen för Alla Helgons dag 1 Nov – Stängt
Julafton 24 Dec – Stängt
Nyårsafton 31 Dec – Stängt

Om butiken

I vår butik handlar du duodji och samisk design av samiska slöjdare och företagare. Vi jobbar med närmare 90 olika småföretagare från hela den svenska sidan av Sápmi. En majoritet av försäljningspriset går dessutom till den som tillverkat varan. En bra affär - både för dig och slöjdaren.

Webbshop

I vår webbshop hittar du alla föremål vi har i butiken. Vare sig du letar efter en samisk kniv, tennarmband, samiskt silver, kaffepåse eller kosa har vi något som passar dig. Vi erbjuder snabba leverans inom hela Sverige. Du handlar tryggt och säkert med kort och Swish.

Utställningar

Utställning

Bellingar – Förr och nu

Vernissage den 6:e november klockan 18:00! Mästarna Katharina Unga och Katarina Spik Skum ställer ut tillsammans med lärlingen Kajsa Tuolja på Sámi Duodji. Utställningen heter Bellingar – förr och nu! Vi ses där!

Läs mer »

Sälja i butiken?

Är du en samisk slöjdare eller designer som vill sälja i vår butik? Vi tar hand om allt från kundkontakt till försäljning. Skicka iväg ett mail till oss så berättar vi mer!

Grupper

Är ni en större grupp som vill veta mer om Sámi Duodji eller vill besöka vår butik utanför våra ordinarie öppettider? Oftast hittar vi en lösning. Skicka ett mail med en förfrågan.

Tillgänglighet

Under länken nedan har vi samlat information om vår tillgänglighet för att det ska vara enkelt för dig att veta vad du kan förvänta dig under ett besök hos oss.