Välkommen till vår butik & galleri!

I butiken säljs samisk slöjd, design och konsthantverk från hela svenska Sápmi. Via Sameslöjdstiftelsen säljer slöjdare från hela svenska sidan av Sápmi.

Butik och Galleri 

Mån – Fre
14.00 -16.00

Tors 16 september öppet 13-15.

Från 1 september och en tid framöver har vi kortare öppettider än vanligt för att integrera nya system som kommer öka vår digitala närvaro.

Porjusvägen 4
962 31 Jokkmokk
070-205 54 10
info@sameslojdstiftelsen.com

Vi har vanligtvis stängt lördag, söndag samt röda dagar. Vid marknader, utställningar och andra event utökas öppettiderna. De ändringarna anges här. 

Information om Covid-19 

Sameslöjdstiftelsen Sámi Duodji följer noggrant riktlinjerna från svenska myndigheter gällande covid-19.

Vår lokal i Jokkmokk som innefattar utställningslokaler och fysiska försäljningsytor av samisk slöjd. Ytorna är förhållandevis generösa och det möjliggör säkra besök för den som följer dessa enkla hållpunkter: Som besökare erbjuds du alltid munskydd och möjlighet att desinficera sina händer. Förutom våra ordinarie öppettider, som med kort varsel kan ändras utifrån det rådande läget, kommer vi att tillhandahålla möjligheten till planerade kundbesök som bokas via bokningssystemet Eventbrite eller liknade. Telefonnummer till lokalen i Jokkmokk hittar du på denna sida. Du når oss också via Instagram och Facebook.

Är du slöjdare och intresserad av att sälja dina varor i vår butik?

Kontakta oss så hjälper vi dig. info@sameslojdstiftelsen.com eller ring 0971-128 94 eller 070-205 54 10